Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist kremasti ruž za usne Wrapped in Red






Drage dame dobila sam priliku da testiram još jedan divan proizvod iz Oriflame kozmetike. Kao što ste već primetile jako mi se dopada ova njihova linija The one, tako da ću vam i ubuduće sigurno pisati još puno o njoj. Danas pročitajte recenziju ovog divnog ruža Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist kremasti ruž za usne Wrapped in Red, koga možete poručiti putem kataloške prodaje, odnosno na Facebook stranici ovde: Dragana Oriflame.












Oriflame The ONE 5-in-1 Colour Stylist kremasti ruž za usne Wrapped in Red je samo jedan od osam kremastih ruževa iz kolekcije The One. Trenutno je na sniženju u aprilskom katalogu, po ceni od 449 din. Ambalaža je težine 4 grama. Evo šta proizvodjač kaže o ovom ružu: 

Višenamenski ruž u raskošnim i postojanim bojama, sa polu-sjajnom završnicom.Osećaj prijatnosti i hidrirane usne tokom celog dana.




Proizvodjač je osmislio pakovanje kao  kartonska kutijica, u kojoj se nalazi jako lep dizajniran ruž u plastičnoj ambalaži.

Iako je ovo klasičan ruž u kombinaciji sa olovkom za usne nakon nanošenja i male popravke, može izdržati više sati na usnama. Zbog svoje teksture lako se nanosi na usne, hidrira ih, pa one izgledaju jako senzualno. 


Nijansa Wrapped in Red je tamno crvena nijansa ruža, i iako sam mislila da mi neće lepo stajati, prevarila sam se. Ova boja predivno stoji i plavušama i brinetama i crnkama, tako da ako se odlučite baš za ovu boju, budite sigurne da ćete izmamiti uzdahe na svakom koraku. U kategoriji klasičnih ruževa ovaj ruž od mene ima odličnu ocenu 10/10.











Ako se još uvek dvoumite kako će vama ruž stajati pogledajte na fotografijama iznad kako ruž izgleda uživo, i slobodno kontaktirajte Facebook stranicu Dragana Oriflame za dodatne informacije o proizvodima ili učlanjenju.






Da li ste vi drage moje probale neki od Oriflame The One klasičnih ruževa, ili možda neki drugi iz ove linije? Kakve boje ruža vi volite?








10 коментара:

  1. Prelepa nijansa ruža ♥
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  2. Boja ti prelepo stoji, inace, imam nekoliko ovih ruzeva u kolekciji, i meni su super, nista spektakularno, ali ima veliki izbor boja♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam navikla na mat ruževe, ali stalno isprobavam nešto novo! Probaj da naneseš olovku za usne na cele usne u istoj boji kao ruž, pa ruž preko, tako bude postojaniji. Ja sam oduševljena bojom.

      Избриши
  3. Divan je i predivno ti stoji. ❤
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post. ❤ ⬇
    Special Section

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.