FAVORITI ZA MESEC MART





Dragi moji, mart mesec mi je prosto proleteo, a za to vreme dosta proizvoda koje sam isprobala su mi se posebno dopali, te su našli svoje počasno mesto u favoritima meseca. Veliki sam ljubitelj i dekorative i preparative, ali sam ovoga puta rešila da malo više mesta posvetim preparativi. Nadam se da će vam se dopasti moj izbor.




Prvi medju favoritima nasli su se Loreal Extraordinary Clay maska i šampon za kosu, jer sam posle dužeg vremena pronašla proizvode, koji su mi pomoglii da se rešim problema preteranog mašćenja korena kose. Cena maske je 400 din, i nanosi se pre šamponiranja kose. Šampon sam platila 330 din, a ovo je veće pakovanje od 400 ml. Možete ih pronaći u svim drogerijama i marketima. Detaljno o ovim preparatima za kosu možete pročitati ovde: Loreal Extraordinary Clay maska i šampon za kosu-zajednička recenzija .




Sledeći, ali isto ne manje važan je Balea gel za čišćenje lica i skidanje šmnike,sa mirisom grepfruta. Što se ovog gela tiče, on je pravo malo savršenstvo za čišćenje lica. Odlično uklanja nečistoće i šminku i ne iritira kožu, pa je pogodan za sve tipove. Verujem da koliko god novih preparata za lice isprobala, iznova ću se vraćati ovom. Bočicu od 150 ml sam platila u dm drogeriiji 315 din. Ako ste slučajno propustili post o ovom gelu pročitajte ga ovde: Balea gel za umivanje i skidanje šminke, sa mirisom gepfruta.






Oriflame The ONE Eyebrow kit je set od dve senke za popunjavanje obrva i voska za fiksiranje.Uz ovaj set dobijate i dve zakošene četkice za lakše nanošenje.Proizvod je količine 3 grama, koji sam ja platila tada 599 din. Možete ga kupiti iskljušivo putem Oriflame kataloške prodaje, ja vam preporučujem Dragana Oriflame. Set je odličan i praktičan i za poneti, zbog svoje male ambalaže. Ako ste propustili njegovu recenziju, pročitajte je ovde: Oriflame The ONE Eyebrow kit .




Aura matte kremasti tečni ruž u nijansi br. 612, je još jedan proizvod odličnog kvaliteta, o kome još nisam stigla da vam pišem, ali njegovu recenziju očekujte vrlo brzo. Već ste mogli da pročitate da ruževe obožavam, pa se i ovaj vrlo brzo našao u mojoj svakodnevnoj rutini šminkanja. Izuzetno je kvalitetan i postojan. Možete ga kupiti u bolje snabdevenijim marketima i parfimerijama, a cena mu je oko 535 din.





I za kraj ovog posta vam predstavljam još jednu, ne i manje važnu BYPHASSE hydra-infini  activ energie creme. Ova krema, lagane teksture i divnog mirisa je uspela da nadje svoje mesto medju svega par krema, koje odgovaraju mojoj koži. Dvadesetčetvoročasovna je i odlična je kao podloga za šminku. Moram napomenuti da ja imam mešoviti tip kože, pa obratite pažnju na taj detalj ako se odlučite za kupovinu iste. Jer ako meni odgovara, ne znači da će i vama. Cena ove kreme se kreće od 500- 800 din, u zavisnosti gde je uspete pronaći. Recenziju ove kreme pročitajte ovde: BYPHASSE hydra-infini  activ energie creme.



Ovo je bio moj izbor favotita za mesec mart, i nadam se da vam se dopao. 

Šta ste vi voleli u martu, i koji su vaši favoriti?




15 коментара:

  1. Baš mi se sviđaju svi proizvodi,čula sam dosta pohvala na ovaj Lorealov šampon kao i na Aurin tečni ruž,tako da ne vjerujem da su i tebe razočarali.Sve u svemu predivan post!♥

    http://bellafashiondiary.blogspot.ba/

    ОдговориИзбриши
  2. Odlicni favoriti :) Ne mogu da docekam da dodjem kuci da probam ovu loreal masku :D Super post ! #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  3. Trenutno koristim L' Oreal kolekciju i za sada sam prilicno zadovoljna. Moram probati ove Aurine matt tečne ruževe.

    ОдговориИзбриши
  4. Dopada mi se izbor proizvoda, već neko vrijeme želim da probam ove Balea range i drago mi je da su toliko dobri. Pratim tvoj blog xoxo

    www.theninebyivana.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Jako mi se sviđa ovaj post, izbor proizvoda je savršen.Hvala ti na savjetu sampona pritiv mascenja kose. Ja imam ogromne probleme s mascenjem kose, doslovno kosu moram prati svaki drugi dan. Zasigurno ću isprobati ovaj sampon.

    Novi post na mom blogu: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, možeš koristiti i samo šampon, tako sam ja u početku. Maska samo dodatno reguliše lučenje sebuma 😉 Ako probaš, javi utiske!

      Избриши
  6. Odlican post :) Imam ovu Loreal kolekciju i bas sam zadovoljna njome :)

    ОдговориИзбриши
  7. Koristila sam ovaj set Loreal , odlican je :) , ovaj Balein gel mi se svidja , moracu da ga probam , super post ♥
    http://tinabeautyfashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.