FARMASI Tonirana CC Krema All In One light/medium



FARMASI Tonirana CC Krema All In One je krema o kojoj se već dugo priča, pa redno je da i ja podelim svoje utiske o njoj.



Ova krema je za mene bila pravo otkriće jer sam uvek koristila samo pudere. Ovo je drugo pakovanje koje koristim. Dakle, već možete zaključiti da sam jako zadovoljna.

FARMASI Tonirana CC Krema All In One ima za moj ukus veoma lepu ambalažu, koja je praktična za poneti. Kutiju nažalost nisam slikala jer mi se nakvasila od vode u torbi i promenila oblik, pa nemojte zameriti. Poklopac na vrhu ne dozvoljava da u ni u kom slučaju ne dodje do prosipanja. Ambalaža sadrži 50 ml proizvoda i možete je kupiti isključivo putem kataloške prodaje. Trenutno je na sniženju u aktuelnom katalogu po ceni od 895 din, a može biti i još jeftinija.



Krema ima svilenkastu teksturu, lako se razmazuje na koži a pritom je koža odmah upija. Imam predivan osećaj nakon nanošenja, hidrira kožu i jako lepo je tonira. Miris je takodje predivan, specifičan za Farmasi proizvode. Meni je najlakše da je nanesem prstima, a da ostatke izjednačim beauty blenderom. Nema dodatnog razmazivanja ili prosijavanja lica, a ten je izjednačen. Napominjem da je moja koža mešovita i povremeno osetljiva. Uzela sam svetliju nijansu koja mi trenutno odlično odgovara. Osim ove nijanse light/medium, kremu možete pronaći i u  tamnijoj nijansi medium/dark. Krema ne zapušuje pore, ne stvara osećaj težine ili nelagodnosti. 

U sastavu sadrži vitamin B i multiminerale koji hrane kožu, vitamin C ujednačava ten, kolagen i arganovo ulje je za revitalizaciju, ulje makadamije za hidrantnost,  ekstrakt zobi koji obnavlja kožu, proteine svile koji je čine mekom. Dakle, osam efekata u jednoj kremi. Posebno je pogodna za korišćenje preko leta jer ima zaštitni faktor 25. 

Kako krema izgleda na koži pogledajte na slici ispod.



Nakon nanošenja ove kreme kada želim da fiksiram šminku koristim Farmasi kompaktni puder, koji se isto odlično pokazao.

Prezadovolna sam ovom kremom i rado vam je preporučujem. Verujem da će vam jako prijati umesto pudera tokom vrelih letnjih dana koji nam predstoje. Moja ocena je 10/10.




Da li ste probale Farmasi CC toniranu kremu? Pišite mi vaše utiske.





16 коментара:

  1. Ja sam je isprobala, imam je isto u svetlijoj nijasni , meni se mnogo bolje pokazala plava bb krema, ona je savrsenstvo, ja bolju kremu nisam probala :)
    Odlican post kao i uvek ♥

    ОдговориИзбриши
  2. Hvala Tina, biće prilike da probam i bb kremu :)

    ОдговориИзбриши
  3. nisam je probala, ali čini se kao dobra tonirana krema. Pratim te s gfc-om.

    ОдговориИзбриши
  4. Nisam probala ali sam cula sve najbolje, moracu je poruciti :)
    Posetite moj blog Fraulein D

    ОдговориИзбриши
  5. WOW Great post!
    follow or follow? let me know
    fashion-lovely-look.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  6. Koristila sam je pre nekoliko godina, dok jos Farmasi nije bio toliko popularan kod nas i bila sam bas zadovoljna :) odlicna recenzija :) <3

    Lepojkica i mama

    ОдговориИзбриши
  7. Bas mi je drago sto si pronasla toniranu kremu koja ti odgovara. Meni je koza masna i bas imam problem, moram uvek da koristim puder jer mi ni jedna bb ni cc krema ne odgovara :( Inace odlican post

    ОдговориИзбриши
  8. i ja sam malčice pisala o njoj i podelila svoje oduševljenje...sviđa mi se tvoja recenzija...nova sam u blog svetu, pa bi mi značilo ako bi me zapratila http://sve-sto-volim.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.