Roxanne Love Beauty eau de parfum



Drage moje i dragi moji, znamo da je parfem pored šminke, nakita, garderobe, najbolji prijatelj svake žene. Zato vam danas na moje veliko zadovoljsto, a nadam se i vaše, pišem prvi post na temu nekog mirisa, odnosno parfema. 





Roxanne Love Beauty parfem sam dobila na poklon i on je moje novo otkriće. Oduševila me je sama ambalaža još na prvi pogled. Kutija je tirkizno-plava obavijena celofanom, bez ikakvih suvišnih dodataka. U njoj se krije elegantna staklena ambalaža Love Beauty parfema od 50 ml, sa prskalicom. Ono što je takodje prelepo kod njega što se na vrhu četvrastog poklopca nalazi malo ogledalce, što mu daje posebnu jedinstvenost i eleganciju.






Obzirom da se miris parfema drugačije manifestuje od osobe, do osobe, tako će i svakom drugačiji doživljaj i biti. Svako od nas kao što znamo ima različitu Ph vrednost kože, te od toga zavisi jačina parfema, koliko će se zadržati na koži i koje će esencijalno ulje preovladati. 

Orijentalni cvetni miris, otvara se božurom, frezijom i ličijem. Srednje note čine ruža, magnolija i đurđevak, dok su bazne note amber i kedar.




Dakle miris parfema Roxanne Love Beauty  je cvetno-drvenast, a u odnosu na moj Ph kože, mogu reći da preovladava liči,magnolija i kedar. Što naravno ne znači da ćete ga i vi tako doživeti, ako odlučite da probate isti. Meni se veoma dopada, jer mi prijaju ovakvi mirisi koji nisu prejake mirisne note.  Mislim da ću ga sigurno koristiti preko cele godine, jer mi jako prija. Na koži se od nanošenja zadržava više sati. Dakle postojanost mu je izuzetna, što mu daje jako veliku ocenu kod mene.






Proizvodjač kaže da je parfem osmišljen da cena prevazidje kvalitet, pa se nadam da će mu cena biti povoljna kada krene u prodaji kod nas. Inače mu se cena u susednim državama kreće od 10-20 Є(eura). Moram naglasiti i to da je radjen po svetski priznatim sertifikatima GMP i HCCP. To znači da je proizvodjač veoma mislio na kupca i njegovu bezbednost kože, prilikom procesa proizvodnje. Zato još jedno veliko "Bravo!"







Roxanne Love Beauty parfem je samo jedan od četiri nove mirisne note Roxane parfema (Love Passion, Love Beauty, Love Forever i Love Kiss) koji je izbacila u prodaju kompanija Erte iz Turske, a verujem da će se uskoro pojaviti i kod nas. Uvoznik za Roxanne parfeme je Danijela commerce d.o.o.



Meni se jako dopao ovaj parfem, i ako imate prilike probajte ga jer će vam se sigurno dopasti. Takodje je odličan za poklon jer se veoma lako prilagodjava koži i ima veliku postojanost.



Da li ste probali neki parfem, iz Roxanne kolekcije, i ako jeste kakvi su vaši utisci?  Kakve vi parfeme volite? 







11 коментара:

  1. Ja nazalost nisam probala ovaj parfem, ali svakako da hocu, deluje zanimljivo ! Odlican post !

    ОдговориИзбриши
  2. Baš mi je drago da ti se dopada post! Ako budeš imala prilike probaj, sličan je mirisnim notama Oriflame ili Avon parfema/toaletnih voda, ali se znatno duže zadržava na koži.

    ОдговориИзбриши
  3. Ni ja nisam probala ovaj parfem, ali sam se jako zainteresovala za njega čitajući tvoj post. :)

    Fashion, Beauty and Style

    ОдговориИзбриши
  4. Što se Roxanne kolekcije tiče, nisam probala ništa, iskrena da budem, do sad nisam ni čula za nju. :) A kako obožavam cvetne note, vrlo je verovatno da će se ovaj Roxanne naći na listi prilikom naredne kupovine parfema.

    ОдговориИзбриши
  5. Hvala Milice! Ja svratim kod tebe da razbistrim misli,i odmorim um, pa onda sednem da pišem post! :))

    ОдговориИзбриши
  6. Iskreno, nikad nisam videla ove parfeme do sada ali volim takve mirise i verovatno bih ga kupila :) odlican post <3

    ОдговориИзбриши
  7. Hvala puno, ako budeš probala javi utiske :)

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.