Maybelline Colossal Go extreme VS Oriflame The One Volume blast maskare





Drage moje lepotice danas imamo jedan malo drugačiji post. Predstaviću vam maskare koje trenutno koristim. Dakle, borba izmedju Maybelline Colossal Go extreme leather black  VS Oriflame The One Volume blast može da počne.




Odlučila sam da napravim poredjenje izmedju ove dve maskare iz razloga što im je ista prodajna cena oko 850 din, kada nisu na sniženju. 

Dok Maybelline Go extreme leather black maskaru možete kupiti u svim sabdevenijim drogerijama, Oriflame The One Volume blast maskaru možete kupiti isključivo putem kataloške prodaje.






Maybelline Colossal Go extreme leather black maskara se nalazi u crno-zlatnoj ambalaži i sadrži 9,5 ml proizvoda. Sam dizajn maskare mi se veoma dopao kao i četkica koja je plastična i okrugla, a dlačice su jako guste. Ova maskara bi trebalo da je izrazito crna, ali ja ne primećujem da ima velike razlike u odnosu druge crne Maybelline maskare koje sam probala do sad. Kad je nanesem na trepavice,koje su inače guste,a kratke, primećuje se značajan volumen, što je i naznačeno na samoj maskari, ali mi se čini da ne mogu baš lepo da ih raščešljam, pa malo deluju neuredno. 
Tako da bi verovatno više odgovarala ososobama koje imaju retke trepavice.




Sve u svemu, maskara je jako dobra i može se koristiti za svakodnevnu upotrebu, a da se ne razmaže. Lako je skinem sredstvom za skidanje šminke. Ni jedna Maybelline maskara mi nije nikada izazvala nikakve iritacije, što je bio slučaj sa nekim drugim čak i skupljim bendovima. S tim u vezi Maybelline je uvek dobar izbor, čak i za osobe koje imaju osetljive oči.

Ovu maskaru od Maybelline -a možete kupiti u skoro svim marketima i drogerijama, i ja vam preporučujem dm drogerie markt Srbija .




Oriflame The One Volume blast maskara je za mene novo otkriće. dugo koristim Oriflame kozmetiku, ali maskare nikada do sada nisam probala,tako da sam ovu maskaru testirala malo više da bih mogla izneti svoje utiske o njoj.



Maskara je lepog dugujaljstog pakovanja u bordo boji i mene iskereno ambalaža podseća na sjajeve   za usne, te mi se zbog toga njen dizajn jako dopada. U ambalaži se nalazi 8 ml. proizvoda. Četkica je gumena, i više podseća na češljić. U početku mi je bilo malo teško da se naviknem na takvu vrstu četkice, ali posle par nanošenja to mi više nije bio problem. Ova četkica je baš odgovarajuća za moje trepavice, jer ih baš lepo razdvoji i izduži. Iako je naznačeno na pakovanju da daje volumen, čini mi se da u mom slučaju više izduži trepavice i svaka dlačica je baš kako treba. Ne razmazuje se, a lako se skida sredstvom za skidanje šminke. Takodje mi proizvod nije izazvao nikakve iritacije na očima.
Tako da je ova maskara predvidjena po meni više za osobe čije su trepavice guste,a kratke,poput mojih.





Ako se još uvek dvoumite koja maskara je pobedila u ovom poredjenju od navedenih, onda da sumiramo:


Sličnosti:
  • Ista cena
  • Ne izazivaju alergijske reakcije
  • Crna boja maskare
  • Ne razmazuju se
  • Lako se ukljanjaju skidačem šminke
Razlike:
  • U mililitraži
  • Drugačija četkica
  • Drugačiji dizajn ambalaže
  • Drugačiji efekat na trepavice
  • Različiti vid kupovine

Koja maskara po vašem mišljenju je pobedila? 

Šta vi trenutno koristite od maskara, obzirom da ih ima u tako velikom izboru, različitih cena i brendova?





2 коментара:

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.