L'Oreal Elseve Huile Extraordinaire krema za intenzivnu negu kose








Obzirom da imam jako specifičan tip kose, stalno imam potrebu da menjam i isprobavam nove proizvode. Kosa mi se u korenu masti, a krajevi su jako suvi, i dehidrirani, s vremena na vreme. Tako da ja koristim kombinacije proizvoda za oba problema sa kosom, kako bi je dovela u normalno stanje posle pranja.



Zato ovoga puta pričamo o preparatu L'Oreal Elseve Huile Extraordinaire kremi za intenzivnu negu kose, koju sam ja kupila kako bih rešila problem suvih krajeva. Šta od preparata koristim protiv mašćenja kose pogledajte u jednom od prošlih postova ovde ⇒ Loreal Extraordinary Clay maska i šampon za kosu




L'Oreal Elseve Huile Extraordinaire krema za intenzivnu negu kose dolazi u zlatnom duguljastom pakovanju od 150 ml. Poklopac na vrhu ne dozvoljava eventualno prosipanje proizvoda. Na ovu kremu sam slučajno naletela prilikom veće kupovine u Tempu, pre mesec ipo, jer mi je inače ulje koje sam do tada koristila bilo pri kraju. Platila sam je tada oko 350 dinara, i mislim da je to bila cena na sniženju. Kasnije sam videla da ovu kremu možete kupiti u skoro svim marketima i drogerijama. Ono čto me je razljutilo je da cene se veoma razlikuju, pa na to obratite posebnu pažnju, ako odlučite kupiti ovaj proizvod.





Proizvodjač kaže da se nanosi na celu kosu, ali ja je utrljavam samo na krajeve, posle pranja na polusuvu kosu. Tekstura je kremasto-mlečna, i jako lepo je kosa upija. Malo mi se miris ne dopada, jer je prejak za moj ukus, ali se efekat primećuje odmah nakon nanošenja. Meni je dovoljna mala količina kreme da odradi posao, veličina oraha. Mada verujem ako bih nanosila čelom dužinom da bi mi bilo potrebno mnogo više. Posle utrljavanja kreme, kosa je mekša na dodir i mogu je očešljati, i što mi se posebno dopada, ne masti je iako u sebi sadrži 6 mikro ulja.








Za ovih mesec ipo dana koliko koristim ovu L'Oreal Elseve Huile Extraordinaire kremu, potrošila sam svega pola bočice, što je za ovu mililitražu proizvoda zaista odlično. Nažalost pošto u sebi nema silikona, ako posle kreme ne isfeniram kosu, neće biti glatka, kako je navedeno na proizvodu, ali zato kosa ima lep sjaj i mekoću, i lako se raščešljava.

Dakle, moj sveopšti utisak je da krema uopšte nije loša, odnosno, hrani, omekšava i daje sjaj. Mislim da sam ja ipak, više navikla na ulja za kosu, pa sam zato isti efekat očekivala i od ove kreme. Ulja u sebi sadrže silikon, te samim tim kosa ima bolji završni efekat. Isto tako sam i svesna da mi ulje nikad neće nahraniti kosu, kao ova krema. Moja krajnja ocena za ovu  L'Oreal kremu je 8/10.



Da li ste probale ovu kremu, i da li delite moje mišljenje?
Šta vi koristite za kosu posle pranja, ili za krajeve?




2 коментара:

  1. Zanimljivo, ja licno, nikad nisam naisla na ovu masku, kremu, ili kako vec :)
    Ja imam problem da mi je cela kosa jaako suva i dehidriana, oduvek je tako, pa sumnjam da bi mi se isplatilo da kupujem ovako malu mililitrazu, ali mi se po opisu, proizvod jaako dopao :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Iskreno bila sam skeptik po pitanju nje, pa sam je dugo i testirala. Sve u svemu krema nije loša, ali ipak ulja su mi nekako prirasla za srce. Izgleda da je sve stvar navike. 🙂

      Избриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.