Kupovina sa sajta All In Packaging





Pre nedelju dana sam počela saradnju sa sajtom All In Packaging , koji u svojoj ponudi ima zaista veliki spektar korisnih proizvoda. Na sajtu možete pronaći i kupiti ambalaže od plastike, stakla, proizvode za kuhinju, poput činija i tanjirića, boce i kutijice za skladištenje kozmetičkih preparata, ili za lakši transport, nesesere za kozmetiku i još puno korisnih stvari za domačinstvo.

Posebno želim da naglasim da kupovinu na ovom sajtu možete obaviti i na veliko i malo, a cene su jako povoljne  i dostava je besplatna.

U masi veoma korisnih proizvoda uočila sam nesesere za kozmetiku i baš sam bila neodlučna koje da izaberem, jer su svi delovali prelepo. 

Porudzbina mi je stigla jako brzo, odnosno za pet dana. Paket je bio zapakovan u čvrstu kutiju,a takodje su neseseri unutra bili zapakovani svaki pojedinačlno u celofan. Platila sam carinu 500,00 RSD (oko 4€), jer su procenili vrednost paketa od 20-45€.






Ovaj roze neseser mi se najviše dopao. Može da stane dosta koznetike, a na prvi pogled ne izgleda glomazno, unutar nesesera se nalaze specijalni kožni prevoji, kao i mrežica, kako bi se sve lepo skladištilo i sprečilo lomljenje ili prosipanje. Na vrhu se nalazi kanap sa učkurom, kako bi se sve zatvorilo i moglo poneti. Kako izgleda na sajtu, možete pogledati ovde ⇨ Cosmetic bag pink/grey .





 Ovaj neseser je poput gornjeg samo u plavoj boji, Ono što nisam napomenula kod oba nesesera je da se u sklopu nesesera dobijaju i mali, u kojima možete čuvati nešto jako malo, meni će koristiti za sitan novac. Takodje se uz svaki neseser posebno dobija i ova providna futrola, koja je meni praktična za četke za puder i rumenilo. Plavi neseser na sajtu možete pogledati ovde ⇨ Cosmetic bag blue/beige .




Ovaj neseser je pout zmijske kože, čak se pod prstima oseća takav efekat. Njega na sajtu možete videti ovde ⇨ Cosmetic bag beige, zippered





Neseser sa pink i crnim prugicama poručila sam dva komada jer je jako praktičan da se stave, ruževi, olovke, maskare, pa sve to u torbu. Njega na sajtu pogledajte ovde ⇨ Cosmetic bag pink-black striped 




Sovica nesesere možete odabrati u dve veličine, takodje su jako praktični, spoljašnjost je glatka i imaju kao i prethodna dva rajfešlus na vrhu. Kako manji neseser izgleda pogledajte ovde ⇨ Cosmetic bag, printed 18*7*7cm, kao i veći neseser ovde ⇨ Cosmetic bag printed 22*13*9




Za kraj ovog posta želim da vam kažem da veoma zadovoljna izgledom i kvalitetom ovih nesesera, te vam preporučujem da posetite  All In Packaging sajt i odaberete nešto od divnih proizvoda koje imaju u ponudi! Sajt osim što je povoljan, zbog prodaje na veliko i malo, naročito je pogodan je za sve koji prave prirodnu kozmetiku, za meleme i kreme, kao i za ljubitelje poslastica.

Sajt možete posetiti ovde ⇨All In Packaging ili Facebook stranicu ovde ⇨ All In Packaging .


Da li vam se dopada moj izbor? Šta biste vi odabrali sa njihovog sajta?




8 коментара:

  1. Obozavam tvoj blog, fotografije su ti uvek predivne, kao i stil pisanja.
    Pogledaj moj blog ako zelis: majalivinglife

    ОдговориИзбриши
  2. Odličan post, jako mi se dopadaju neseseri! <3

    http://mirjanafashion.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam nikad porucivala sa njihovog sajta, ali ovi neseseri su jako simpaticni ! Odlican izbor ! #Samokazem

    ОдговориИзбриши
  4. Prelepi su neseseri :) bas si se lepo ponovila :) nikad nisam narucivala sa njihovig sajta :/

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.