ELIXIR MATTE dugotrajni tečni ruž za usne br. 333 (Muse Pink)





Danas pričamo o  divnom mat tečnom ružu ELIXIR MATTE LIPGLOSS, br. 333, koji je pravi vesnik proleća, te je bio i savršena inspiracija za ove fotografije, koje vidite u postu. Jako volim tečne mat ruževe i imam ih u raznim bojama. Rešila sam da isprobam i ovaj jer me je privukla prelepa elegantna ambalaža i pristojna cena, a odlučila sam da prvo probam ovu nijansu koja je varijanta izmedju roze i narandžaste boje.





ELIXIR MATTE tečni ruž je samo jedan od dvanaest nijansi ruževa iz iste kolekcije. Aplikator je sundjerast i veoma precizan, tako da se ruž može odlično naneti na usnama bez greške. Nakon nanošenja usne izgledaju savršeno, ne isušuje usne i veoma je postojan. Nakon  jela i pića zadržao mi se na usnama više sati. Pored postojanosti mi se posebno dopada što je miris predivan, a tekstura je svilenkasta, ni previše gusta, ni previše retka, baš kao što volim. Od kad su se pojavili trajni mat ruževi, postali su svetski trend, pa eto, ni ja im nisam odolela.




Ovaj ruž je još jedan od mnogobrojnih proizvoda do sada, koje  sam imala prilike da isprobam, gde je kvalitet premašio cenu, tako da i on spada medju moje favorite i dobija najvišu ocenu 10/10.Od srca vam preporučujem da probate drage dame, jer ćete biti oduševljene. Što se boje tiče, to već prepuštam vama, samo pazite da se ne izgubite u predivnim bojama.

Kako ruž stoji uživo na usnama pogledajte na fotografijama u nastavku.






Uvoznik ovih divnih ruževa je kompanija Obradović, iz Subotice. Zemlja porekla je meni omiljena Grčka, koju sam zavolela posetivši je, sada još više, zbog ovog ruža. Moram naglasiti da su svi ruževi dermatološki testirani i ne sadrže parabene.

Ruž je zapremine 10 ml, a možete ga naći po ceni od 375 dinara, a ove ruževe,kao i još puno toga od šminke možete poručiti na sajtu ovde ⇒ kozmetikaiparfemi.rs , gde je prilikom kupovine iznad 1000 dinara besplatna poštarina.






Da li ste i vi probale neki od ovih ruževa, i ako jeste pišite mi koju nijansu i kako vam se dopadaju?
Volela bih da samnom podelite mišljenje kakva su vaša iskustva sa mat ruževima, odnosno da li volite da ih koristite drage moje damice? Hajmo da vas čujem!







6 коментара:

  1. Ja obozavam mat ruzeve :) Konkretno ova boja mi se iskreno ne dopada jer je nekako previse roze, nije u mom fazonu :) Ali volim nude i ljubicaste nijanse :) Sve u svemu sjajan post, bas si simpaticna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tijana puno,kao i uvek, na iskrenom komentaru! Ja stalno isprobavam nove ruževe i nove boje istih, i iskreno nisam puno očekivala od ovog ruža, ali me je prijatno iznenadio. Ako budeš probala u drugoj nijansi, javi utiske! :))

      Избриши
  2. Jako volim mat ruževe. Hvala ti što si posjetila moj blog i što si me zapratila. Tvoj blog je divan i prijavila sam se.

    Novi post na mom blogu: http://stroongana.blogspot.hr/

    ОдговориИзбриши
  3. Bas je lepa nijansa :) Moram da probam ove ruzeve :)

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.