Balea gel za umivanje i skidanje šminke sa mirisom gejpfruta!





Drage moje i dragi moji predstavljam vam Njegovo Veličanstvo Balea gel za umivanje i skidanje šminke od grejpfruta od dm drogerie markt Srbija!Jedva sam čekala da dodje njegov red za recenziju na blogu jer ga koristim godinama,i ne menjam ga nikako!Ako vas interesuje zašto ovaj proizvod treba obavezno imati u svom kupatilu pročitajte tekst u nastavku!





Balea gel za umivanje i skidanje sminke sa mirisom grejpfruta dolazi iz Baleine kolekcije koja je prvenstveno namenjena mladoj,problematičnoj koži.Medjutim,moje višegodišnje korišćenje je pokazalo da ga bez problema mogu koristiti kako tinejdžeri sa problematičnom kožom,te tako i devojke/žene koje već imaju prve bore na licu,u čiju kategoriju spadam.

Po mom mišljenju mogu ga koristiti osobe svih tipova kože,jer ne isušuje i ne masti kožu,gel Ima jako blagu teksturu,kao što možete videti na slici iznad u sebi ima divne mehuriće i blage čestice kao kod pilinga,koje posećaju na boju grejpa.

Miris je jako blag,skoro pa neutralan.Nanosim ga tako što prvo nakvasim lice,izdašno utrljam na celo lice,oči i vrat,potom dobro isperem.Opet napominjem,koristim ga i kad samo umivam lice i kad skidam celokupni mejkap.Po potrebi,možete dodatno lice obrisati maramicom za skidanje šminke,ili nekom micelarnom vodom.



Ambalaža je praktična i za putovanja,jer je uzana i ima jako kvalitetnu pumpicu,koju po potrebi odvrnete levo-desno i pritisnete na dole,kako bi precizno dozirali odgovarajuću količinu gela.





U masi umivalica i sredstava za skidanje šminke koje sam probala godinama unazad ovaj gel se izdvojio i zauzeo počasno mesto na mojoj lestvici u Top tri proizvoda,o kojima ćete naknadno čitati.Moram da naglasim odmah da je u ovom slučaju kvalitet nadmašio cenu!!150 mililitara proizvoda dobijate za 315 dinara,a pritom ima dve namene!Možete ga kupiti samo u dm drogerijama.


Koji proizvod vi koristite za umivanje,odnosno skidanje šminke?Da li ste koristile ovaj gel i kakva su vaša iskustva po pitanju istog?







5 коментара:

  1. Marija draga, sjajan post! Do sada nisam čitala ni jedan post na temu ovog proizvoda, te mi je drago da ovu recenziju vidim baš na tvom blogu. Odlično si nam predstavila proizvod, i sama ga koristim tako da sam uverena da jako dobro služi, pogotovo kada je skidanje ostataka šminke u pitanju. Uživaka sam čitajući, veliki pozdrav.

    Gotičarka

    ОдговориИзбриши
  2. Ja ga obozavam i koristim ga dugo kai i sve proizvode od balee,jer im je cena pristupacna a kvalitet dobar,tako da mi je celo kupatilo u znaku balee,od divnih kupku i gelova za tusiranje u preslatkim ambalazama,najvise volim one limitirane,samponi,regeneratori,mleka i losioni za telo,dezodoransi,ali bukvalno za kozmetiku samo baleu koristim i mislim da nema sta nemam od njihovih proizvoda jer su stvarno dobri a cena im je super

    ОдговориИзбриши
  3. Hvala Tanja na iskrenom komentaru! I moje kupatilo je puno Baleinih proizvoda,ali ne mogu stići da pišem toliko o njima,otom potom doćiće opet na red! :))

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.