Oriflame The ONE Eyebrow kit


Dragi moji skoro sam kod drugarice listajući Oriflame katalog naišla na ovo malo čudo za obrve :) 
Nikada nisam,koristila ništa sem  olovki za popunjavanje obrva i bila sam jako skeptična po pitanju istog.Volim da isprobavam nove stvari,te sam ga i naručila,ne očekujući ništa posebno,ali sam se jako pozitivno iznenadila.



Oriflame The ONE Eyebrow kit je set od dve senke za popunjavanje obrva i voska za fiksiranje.Uz njega dolaze i dve zakošene četkice za nanošenje.Cena seta u katalogu je 599,00 RSD i trenutno je na sniženju.U kutijici je 3 grama proizvoda.



Jako mi se svidja jer je tekstura senki baš odgovarajuće mekoće,pa se lako nanosi na obrve.Ja ih popunjavam tako što ih blago oivičim olovkom,a onda na prednji deo obrve stavim svetliju,na zadnji deo tamniju senku.Potom fiksiram voskom.Vosak mi bukvalno ukroti svaku dlačicu da bude na svom mestu.U odnosu na popunjavanje olovkom neće vam se desiti da vam obrve budu pretamne,presvetle ili da negde ostane nepopunjeno mesto.Kod svetlih obrva možete koristiti i samo svetliju senku,odnosno kod jako tamnih samo tamniju.

Pakovanje je po mom mišljenju jako slatko i elegantno.Možete ga nositi svuda sa sobom i lako poraviti šminku uz pomoć ogledalceta,koje se nalazi ispod poklopca.Četkice se nalaze na dnu pakovanja,u maloj fioci,koja se lako otvara ili zatvara po potrebi,što je jako lepo i praktično. Kutijica je mala da može lako stati i u džep,a ipak ima sve što treba za savršene obrve.Mala zamerka bi mogla da bude samo debljina četkica,koje bi bile bolje da su za nijansu tanje.u svakom slučaju mnogo bolja opcija od olovke.Tako da je moja ocena za ovaj set 9/10.




Čime vi popunjavate obrve?Da li koristite olovku,senku ili nešto treće?Da li ste imale priliku da probate ovaj set,i ako jeste da li delite moje mišljenje?












12 коментара:

  1. Mhm, nisam ni znala da ovo postoji! Ja ih ne dopunjavam ničim, jer su relativno ok, mada dosta puta pomislim da bi trebalo.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Milice,hvala na interesantnom komentaru.Ja popunjavam obrve par godina i čim se pojavi neki novi proizvod za obrve,a da mu je cena pristupačna ne mogu odoleti da kupim i probam.Ovaj set je prijatno iznenadjenje za mene!

      Избриши
  2. Generalno, volim Oriflame proizvode. Izgleda da je ovaj set super za popunjavanje i fiksiranje obrva. Trenutno u tu svrhu koristim samo neku senku. Ali volela bih da isprobam i ovo. Hvala sto si podelila svoje utiske sa nama. 😊

    ОдговориИзбриши
  3. Ja uglavnom ne popunjavam obrve jer smatram svoje telo manijakalnom fabrikom melanina (imam dosta pigmenta) i same po sebi su upečatljive, ali ponekad koristim olovku kad želim da ih samo mrvicu više definišem. Ovo izgleda kao dobar proizvod! :D

    http://couturecase.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Jelena,zapratila sam tvoj zanimljivi blog :) Vredi ponekad napraviti neku promenu na sebi,pa makar to bile obrve!

      Избриши
  4. Ja iskreno nisam probala ovaj set, mada deluje zanimljivo :) Super post :)

    ОдговориИзбриши
  5. Nisam probala do sada. :) volim sve i senke i olovke i maskare :D zavisi da li imam vremena ili ne :)

    ОдговориИзбриши
  6. Diivan post kao i slike! Uzvratila sam ti follow :)
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2017/03/oversized-sweatshirt-outfit.html

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.