Ebelin jastuče za piling i masažu lica/Ebelin sponge for exfoliation and facial massage


Dragi moji dugo imam želju da vam pišem o jednom može se reći pomoćnom proizvodu prilikom čišćenja i nege lica koje bi svaka devojka i žena trebalo da ima u svom kupatilu, ali i da ga rado ponese na put.

Pričamo o divnom Ebelin jastučetu ili sundjerčetu za piling i masažu lica.




Ebelin jastuče za piling i masažu lica je malo čudo bez koga već par godina ne mogu zamisliti svoju rutinu pranja i čišćenja lica.

Kada se ovaj proizvod pojavio pre par godina u dm drogerie marketima u drečavo pink boji iskreno nije mi odmah privukao pažnju. Ipak kada sam rešila da ga kupim i isprobam našla sam mu još par namena i bukvalno se nismo odvajali. 

Nakon par godina korišćenja, a pošto sve ima svoj rok trajanja Ebelin jastuče više nije bilo moguće upotrebljavati i teška srca sam morala da ga bacim. Kada sam htela da kupim novo njega više nije bilo u prodaji. Potpuno sam zaboravila na to do skoro kada sam ga u masi kozmetike za lice uočila na posebnoj isturenoj kukici. Mojoj sreći nije bilo kraja. Ako još uvek ipak ne znate o čemu se radi u nastavku sledi detaljan opis.



Ebelin jastuče za piling i masažu lica je kao što sam napomenula proizvod dm drogerie markt. Njegova trenutna cena je 249 dinara. Može se naći u dve boje i to drečavo roze i svetlo zelena.

Ovo jastuče ili sundjerčić ima oblik suze i napravljeno je od savitljive gume. Sa prednje strane se nalaze pravilno postavljene čekinjice koje su krupnije u širem delu, a sitnije pri užem delu sundjerčeta. Sa zadnje strane ima kao mali drzač kako bi se lakše radilo sa njim.


Ovo jastuče osim za piling i masažu možete koristiti i da lakše skinete ostatke šminke, ali i prilikom pranja četkica za šminkanje. Meni se za sve namene pokazalo kao savršen izum. 

Ja ga koristim najčešće tako što nanesem sredstvo za umivanje ili piling, a zatim kružnim pokretima masiram lice i predeo vrata minut do dva.

Jedino što želim da vam naglasim ako veoma često perete četkice za šminkanje poželjno bi bilo da kupite još jedno jastuče ili sundjerče (oba naziva su ispravna) kako vam se ne bi desilo da ako ga ne isperete lepo nakon korišćenja nećistoću sa ćetkica prenesete u pore na licu.

Kao što ste i mogli zaključiti održavanje je veoma lako. Potrebno je oprati sundjerče sredstvom kojim inače perete lice ili blagim sapunom i ostaviti da se osuši.


Ako do sada niste imali prilike da probate ovu čudesnu stvarčicu preporučujem da je nabavite što pre. 

Ebelin jastuče-sundjer mogu koristiti svi, i muškarci i žene i tinejdžeri. Takodje ga mogu koristiti osobe svih tipova i stanja kože.

Da li ste probali ovaj čudesni proizvod za piling i masažu lica? Da li delite moje mišljenje?
Da li znate za još neki proizvod sličan ovom?


10 коментара:

  1. Ovozavam ga 😊 imam rozi i odlican je ❤❤❤

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljivo izgleda, volela bih da ga probam :) Inace prelepe slike <3

    ОдговориИзбриши
  3. Loved her very interesting post.
    I loved your blog, I'm already following, follow back?


    💻 www.jessicamourablog.com

    ОдговориИзбриши
  4. This sponge seems to be a good product. Your blog is beautiful and now, I'm following it. :)
    Have a nice day!

    windowofmfashion.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  5. Odličan post i prelijepe fotografije!

    Zapratite moj blog,uzvraćam-funnyandrabbits.blogspot.ba

    ОдговориИзбриши

Search this blog

Featured

Ovaj blog je umetnički izraz autora i služi samo u svrhu razmene mišljenja i iskustva. Омогућава Blogger.